Radno vrijeme Centra: svaki dan 9 - 21 sat, Interspar: 8 - 21 sat ... više

Sajam automobila i motocikala

Najveći ovogodišnji salon automobila i motocikala u Hrvatskoj održat će se u City Centeru one Split u organizaciji Slobodne Dalmacije od 23. do 29. travnja. Predstavit će se više od 20 izlagača različitih automobilskih i motociklističkih brandova.

 

Otvorenje sajma će se održati u ponedjeljak, 23. travnja u 12 sati, na drugom katu Centra.

Od premium brandova bit će prisutan Audi, koji predstavlja Autokuća Kovačić. Audi će predstaviti i najmanji model A1 Sportback, inačicu s pet vrata. Autocommerce će izići s markama za koje su generalni zastupnici i uvoznici za Hrvatsku, a to se odnosi na Fiat, Lanciu, Alfa Romeo i Jeep. Najveći izlagač automobila bit će Porsche Interauto koji će pred splitsku i dalmatinsku publiku izaći s velikim brojem modela marke Volkswagen, Škoda i Seat. AK Gašperov, najjača dalmatinska autokuća za marku Renault, još je jedan u nizu izlagača koji će izložiti francuske novitete. Japansku marku Nissan, predstavit će tvrtka GT Automobili iz Splita, a na sajmu će sudjelovati i Suzuki (tvrtka ATT) i KIA koje zastupa tvrtka Prizmić. Svoje modele automobila izložit će i Citroen, a kad su u pitanju motocikli i skuteri, najveći izlagač bit će Piaggio grupacija koja će predstaviti šest motociklističkih brandova - Piaggio, Vespa, Aprilia, Gilera, Moto Guzzi i Derbi.

Pristup izložbenim prostorima je besplatan, a svi zainteresiraniće moći obaviti i testne vožnje.

Osim svih ovih izlagača, MUP će izložiti policijski motocikl te simulator vožnje. Posjetiteljima će biti moguć uvid u kaznene bodove i testiranje na alkohol. Ove prezentacije su na rasporedu od 14 do 21 sat od ponedjeljka do petka te u nedjelju u istom terminu, dok će u subotu od 8 do 14 sati biti održane prezentacije za djecu osnovnih škola. 27. i 28. travnja u garaži na drugom katu bit će izložena vozila za očevid i automobil presretač.

Uz to, na drugom katu Centra ugostit ćemo i udrugu BMW moto klub pod vodstvom poznatog motorista Željana Rakele koji će prezentirati svoje adventure motocikle i predstaviti filmove sa svojih putovanja. Na istom katu ugostit ćemo i HAK auto klub Split koji će također predstaviti svoje usluge.

KJ logo

Povodom sajma automobila u City Centeru one, Kid's Jungle igraonica je pripremila zanimljive aktivnosti za najmlađe: u petak 27. travnja u prostoru igraonice djeca mogu sudjelovati u natjecanju crtanja auta budućnosti, dok će se u subotu 28. i nedjelju 29. travnja od 16 do 18 sati u igraonici će se odvijati natjecanje u igri Gran Turismo, a najbolji će rezultat tigrić Tobi nagraditi poklon paketom.

 

Dobro došli!