City center one

City Center one ponovo najkvalitetniji u Hrvatskoj

City Center one, po četvrti put zaredom, dobitnik je Qudal - QUality meDAL priznanja za kvalitetu. Istraživanje koje je provela je švicarska organizacija ICERTIAS pokazalo je da hrvatski građani smatraju City Center one najkvalitetnijim shopping centrom.

Uz kategoriju Shopping centar općenito, City Center one dobitnik je Qudala i u kategorijama: Ponuda odjeće, Ponuda obuće, Ponuda modnih dodataka i nakita, Ponuda artikala vezanih uz telekomunikacije, elektroniku i kućanske uređaje i aparate, Ponuda artikala za bebe i djecu, Ponuda zabavnog sadržaja te Gastronomska ponuda. Ovo se priznanjedodjeljuje istraživanjem mišljenja potrošača temeljem njihovih iskustava o tome tko na tržištu nudi najvišu razinu kvalitete shoppinga, zabave i gastronomske ponude.

 

City Center one tako je ponosni nositelj premium medalje Qudal za top kvalitetu u 2017. i 2018. godini.Od srca zahvaljujemo svima koji su dali svoj glas za City Center one.

Newsletter

Prvi saznajte za ponude, popuste i događanja

Uspješno ste se prijavili na newsletter. Zahvaljujemo na prijavi.

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Kako bismo uvijek bili uz vas te kako biste sve aktualne popuste, novosti i događanja iz Centra saznali na vrijeme prisutni smo i na društvenim mrežama.